Bandicam 4.1.3.1400 TR - Katılımsız Program





Bandicam, windows için bilgisayar ekranınızda herhangi bir şeyi yüksek kaliteli video olarak yakalayabilen hafif bir ekran kaydedicisidir. Ayrıca, PC ekranında belirli bir alanı kaydetmek veya DirectX / OpenGL / Vulkan grafik teknolojilerini kullanan bir oyunu yakalamak da mümkün.




Bandicam, yüksek sıkıştırma oranına sahip bir oyun yakalamada size yardımcı olacaktır. Video kalitesini özgün çalışmaya daha yakın tutarken, benzer işlevleri sağlayan diğer kayıt yazılımlarından çok daha üstün bir performans sunar.

:.. English....:

Bandicam Screen Recorder is very popular game and screen recording software which makes it possible to record a certain area on a PC screen, or a program that uses the DirectX/OpenGL graphic technologies. Bandicut Video Cutter is super-fast video cutting software which allows users to trim parts of video quickly while keeping the original video quality.

"Bandicam Company" also provides Capture Library (Bandicam SDK) and Video Library/SDK which are used in major game companies such as Nexon, NCSOFT, Tencent, Ubisoft etc.











Boyut: 19 MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.