Apowersoft Phone Manager 2.8.9 TR - Katılımsız Program





Apowersoft Phone Manager, cep telefonunuzda sakladığınız dosyaları, mesajları, kişileri ve diğer verileri düzenlemenize yardımcı olmak için geliştirilmiş kapsamlı ve verimli bir yazılımdır. Apowersoft Phone Manager Windows ve iOS gibi cihazlarda çalışır. Telefonunuzu bilgisayara bağladıktan sonra bellek kullanımı, pil gücü, seri numarası gibi çeşitli bilgileri öğrenmenize olanak tanıyan ekran gelecektir.

 Ayrıca Apowersoft Phone Manager telefonunuzun içeriğini yedeklemenizi sağlar, böylece herhangi bir sıkıntı olursa bunları kolayca geri yükleyebilirsiniz. Alınan mesajları, yüklü uygulamaları ve kişileri görmenizi ve ayrıca yeni girişler eklemenize ya da kayıtları bir XLS, XML veya VCF biçim dosyasında görmenize izin verir. Genel olarak Apowersoft Phone Manager, mobil cihazınızı temizlemenize, dosyalar eklemenize veya kaldırmanıza, bilgisayarınıza yedeklemenize yardımcı olabilecek, kullanışlı ve güvenilir bir uygulamadır.

:.. English....:

This file manager allows you to freely import, export or delete the media files stored on your mobile device. You can preview pictures, watch movies and listen to music on the computer with a large monitor or on the go with the built-in media player.

Enjoy everything according to your 


ApowerManager enables you to backup, organize, transfer and print contacts and messages from the computer without any hassle. iOS users can manage call history, while Android users can send messages from PC with keyboard











Boyut:  51,03MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.