Media Player Classic Home Cinema 1.7.8 - Katılımsız Program









Windows Media Player'da olmayan pek çok codec'i içinde barındıran Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC) güncel pek çok format düşünülerek geliştirilmiş ücretsiz bir medya oynatıcı.
Windows Media Player Classic temel alınarak oluşturulan MPC-HC, aynı olan arayüz tasarımı dışında Media Player Classic'ten üstün özellikleriyle sıyrılıyor.

"Dünya'nın en hızlı medya oynatıcısı" iddiasıyla tanıtılan Media Player Classic Home Cinema bilgisayarınızda oldukça az yer kaplayarak sistemi yormadan çalışıyor. Windows XP,Vista ve 7 işletim sistemlerinin hem 32 hem 64 bitlik sürümlerini destekleyen yazılım bu yönden de benzerlerinden ayrılıyor. Türkçe dil desteği olan MPC-HC ücretsiz olarak yayınlandı. MPC-HC'nin en kullanışlı özelliklerinden biri bellek kullanımını sistemim kapasitesine göre ayarlayabilmesi. İçerisine gömülmüş bir video dekoderi bulunan yazılım x.264, H.264 ve VC-1 formatlarını uyguladığı dönüştürme işlemi sayesinde CPU ayarlarıyla oynayarak sorunsuzca çalıştırabiliyor.

Özellikleri:
Altyazı desteği
OSD (On Screen Display) desteği
EVR (Enhanced Video Renderer) desteği
DirectX Video Acceleration (DXVA) desteği
Multi-Monitör desteği
Uzaktan Kumanda Desteği
Desteklenen Formatlar:
WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV



:.. English....:

MPC-HC is an extremely light-weight, open source media player for Windows®. It supports all common video and audio file formats available for playback. We are 100% spyware free, there are no advertisements or toolbars.

Lightweight
Watch movies on any SSE CPU, even on your old computer back from '99

Customizable
With its wide array of options, MPC-HC can be customized to fit almost any needs. Among other things we added custom toolbars.

All around player

MPC-HC can also be used as DVB player.










Boyut:23 MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.