Mozilla Thunderbird 24.6.0 Final TR - Katılımsız Program





Ücretsiz E-Posta Programı
Hızlı, etkili ve kullanışlı posta istemcisi Mozilla Thunderbird, yeni sürümü için geliştirilen özellikleriyle daha da iddialı geliyor.


Yapılandırılması, performansı, web uyumluluğu, kullanım kolaylığı alanlarında yeniliklerle gelen Mozilla Thunderbird'ün en çok dikkat çeken özelliği, Mozilla Firefox tarayıcısının en beğenilen özelliklerinden olan sekme açma özelliğini e-postalarınız için kullanılabilir hale getirmesi. Geliştirilen filtreleme ile hızlı arama, arşivleme ve kurulum sihirbazıyla basit kurulum ise göze çarpan diğer özelliklerden.

Mozilla Thunderbird Özellikleri:

Geliştirilmiş Filtreleme Özelliğiyle Arama
Postanıza gelen mailleri; gönderen, etiket, kişi, zaman aralığı, dosya ve mail listesi filtrelerine göre aratabilir ve hızlıca ulaşabilirsiniz. Tüm postalarınızı indeksleyen ve bu işlemi yeni sekmede yapan Thunderbird aradığınıza en çabuk şekilde ulaşmanızı sağlayacak.

Postalarınızı Arşivleyin
Arşivleme özelliği sayesinde gelen e-postalardan saklamak istediklerinizi arşiv bölümünde saklayabilirsiniz. Bu sayede "Gelen" kutunuzda mail biriktirmeden arşivleme yapabilirsiniz.

Sekmelerle Ayrılan E-postalar
Firefox tarayıcısından çok iyi bildiğiniz yeni sekme özelliği artık Thunderbird'e eklendi. Böylece e-postalara çift tıklayarak her postayı ayrı bir sekmede açabilirsiniz. Programı kapattığınızda açık kalan sekmeler kaydedilerek bir dahaki açılışta yeniden açılacak. Bu özellik tüm postalara hızlı şekilde göz atmanızı sağlayacak.

Küresel Aramayla Otomatik Tamamlama
Global Arama alanında arama yaparken Thunderbird adres defteri üzerinden tamamlama özelliğiyle e-postayı bulmanıza yardımcı olacak.

Yeni Mail Kurulum Sihirbazı
Yeni mail kurulum sihirbazı sayesinde en çok kullanılan mail servislerindeki e-postanızı Thunderbird'e eklemek için sadece isim, e-posta ve şifrenizi girmeniz yeterli olacak. Sihirbaz sizin yerinize maillerinizi programa otomatik ekleyecek.

Yeni Tasarım Araç Çubuğu
İçerisinde Global Search arama çubuğu da bulunan araç çubuğuna yanıtla, sil, ilet gibi butonlar  eklenerek bu alan kişiselleştirilebiliyor.

Akıllı Dosyalar
Bu özellik sayesinde farklı e-posta hesaplarınızdan gelen postaları özelliklerine göre tek bir dosyada birleştirebilirsiniz.

Yeni Posta Özeti
Birden fazla posta seçerek sadece özetlerine bakabilirsiniz.

Aktivite Yöneticisi
Aktivite yöneticisi e-posta hesaplarınızla Thunderbird arasındaki tüm işlemleri sizin için kaydeder ve yönetimini tek bir alandan yürütmenizi sağlar.

Yeni Eklenti Yöneticisi
Eklenti yöneticisi Mozilla Thunderbird 3'ün tüm eklenti ve temalarını sizin için bularak yükleyebilir. Kişiselleştirmeler için çok farklı özelliklerde tema ve eklenti içeren Thunderbird, bu özellikleri tek yönetici sayesinde organize etmenizi sağlar.

Geliştirilmiş Adres Defteri
Adres defterinizdeki kişilerin bilgilerini tek tıkla düzenleyebilirsiniz. Adres defterinize birini eklemek içinde tek tıklama yeterli olacak. Ayrıca bundan sonra Thunderbird adres defterinizdeki kişilerin doğumgünlerini sizin için takip edecek.

Geliştirilmiş Gmail Entegrasyonu
Gmail ile entegrasyonu geliştirilen program her dildeki Gmail hesaplarıyla uyumlu çalışarak dosyalar arası senkronizasyonu sorunsuz sağlıyor.

Yemleme Koruması
Thunderbird yemleme uyarı sistemi ile sizi, kişisel ve gizli bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan dolandırıcılık e-postalarından korur. İkinci önlem olarak da, tıklayıp açtığınız ancak göründüğünden başka bir yeri açan URL'lerden sizi haberdar eder.

Otomatik Güncelleme
Thunderbird'ün güncelleme sistemi her zaman en son sürümü kullanıp kullanmadığınıza bakar ve yüklenebilecek bir güvenlik güncellemesi varsa sizi haberdar eder. Bu güvenlik güncellemeleri ufak olur (genelde 200 KB - 700 KB) ve sadece ihtiyacınız olan şeyi vererek güvenlik güncellemesinin çabucak indirilip kurulmasını sağlar. Otomatik güncelleme sistemi aracılığıyla Thunderbird uygulamasına Windows, Mac OS X ve Linux üzerinde çalışan 30'un üzerindeki dilde güncelleme sunulur.

Gelen Kutunuzu Donatın
Thunderbird kullanıcıları yüzlerce eklenti sayesinde Thunderbird'ün yeteneklerini artırıp görünümünü değiştirebilirler. Bir Thunderbird eklentisi size iletişim içinde bulunduğunuz kişilerin kaydını tutma, IP üzerinden sesli görüşmeler yapma, müzik dinleme ve adres defterinizdekilerin doğum günlerinin takip etme gibi farklı alanlarda yardım edebilir. Hatta Thunderbird'ün görünümünü kendi zevkinize uyacak şekilde değiştirebilirsiniz.

Çöpler Dışarı...
Mozilla, Thunderbird'ün beğenilen istenmeyen posta süzme özelliğini geliştirerek bir adım daha ilerledi. Size gelen her e-posta önce Thunderbird'ün istenmeyen posta süzgeçlerinden geçer. İstenmeyen postalara her işaret koyuşunuzda Thunderbird bunu "öğrenir" ve zamanla süzgeçlerini geliştirir. Böylece siz de sadece işe yarayan postaları okursunuz. Thunderbird ayrıca posta hizmeti sağlayıcısının istenmeyen posta süzgeçlerini de kullanarak gelen kutunuzu çöpten arındırır.

Açık Kaynak Daha Güvenli
Thunderbird'ün kalbinde, tüm Dünya'ya yayılmış binlerce tutkulu ve deneyimli geliştirici ve güvenlik uzmanı tarafından yürütülen, açık kaynaklı bir geliştirme süreci yatar. Açıklık çizgimiz ve etkin olarak çalışan uzman topluluğumuz, bir yandan ürünlerimizin daha güvenli olması ve daha çabuk güncellenmesini sağlarken, bir yandan da genel güvenliği artıracak olan ve üçüncü kişiler tarafından sunulan en iyi güvenlik tarama ve değerlendirme araçlarından faydalanmamızı olanaklı kılar.


:.. English....:

 Free E-Mail Program 
Fast, effective and useful email client Mozilla Thunderbird, enhanced features for the new version comes with even more ambitious. 

Structuring, performance, web compatibility, ease of use in the field of innovation from the Mozilla Thunderbird's most notable feature, the Mozilla Firefox browser the most admired properties that tabbing feature e-mail for your to make available. Improved quick search with filtering, archiving and simple installation with setup wizard from the other notable features. 

Mozilla Thunderbird Features: 

Improved Filtering Feature to Search 
E-mail from your mail; sender, label, person, time interval, file and mail list can be filtered according to the research, and can be accessed quickly. Indexing all your mail and Thunderbird makes this process in a new tab that best allows you to reach quickly. 

The archive your mail 
Archiving of incoming e-mail feature in the archive section you can store anything you want to keep. In this way, "Inbox" box, you can archive your mail from the spool. 

Emails separated by tabs 
You know very well from your Firefox browser a new tab feature is now added to Thunderbird. Thus, by double-clicking any mail to e-mail you can open in a separate tab. The remaining tabs open when you close the program recorded on the next launch will re-open. This feature will allow you to browse quickly to mail. 

Global search-autocomplete 
Global Search field while searching through the Thunderbird address book with complete feature will help you find the e-mail. 

New Mail Setup Wizard 
New e-mail setup wizard for the most widely used e-mail in the mail service just to add your name to Thunderbird, enter your email and password will be. The wizard will automatically insert in the program e-mail on your behalf. 

New Design Toolbar 
Global Search in the toolbar response to the search bar, delete the message this field can be customized by adding buttons like. 

Smart Files 
With this feature, incoming mail from different e-mail account, you can merge a single file according to the specifications. 

New Mail Summary 
You can just look at a summary by selecting multiple mail. 

Activity Manager 
Activity Manager records all transactions between email accounts with Thunderbird saves for you and allows you to play the administration of a single field. 

The new Add-ons Manager 
Mozilla Thunderbird Add-ons Manager 3 for all plug-ins and themes you can install themselves. Customizations for Thunderbird containing themes and plugins with very different characteristics, these features allows you to organize through a single administrator. 

Enhanced Address Book 
Person in your address book with a single click you can edit the details. To add one to your address book will be in just one click. In addition, the birthdays of people in your address book, then Thunderbird will follow for you. 

Improved Gmail Integration 
Integration with Gmail Gmail account in any language compatible with the developed program from working files provides seamless synchronization. 

Phishing Protection 
Thunderbird feeding you with warning system, trying to seize personal and confidential information, and protects you from email scams. As the second measure, but it appears that you open by clicking opens a lot of other URLs will inform you of. 

Automatic Update 
Thunderbird's update system always see that you are using the latest version that can be installed and will notify you if there is a security update. These security updates are small (usually 200KB - 700 KB), and only what you need, giving provides security update quick to download and install. Thunderbird via the automatic update system for Windows, Mac OS X and Linux running on the update is offered in over 30 languages​​. 

Outfit your Inbox 
Thunderbird plugin allows hundreds of users can change Thunderbird's ability to increase the appearance. A Thunderbird add-ons you keep track of the people you are in contact, voice over IP calls, listen to music and keep track of birthdays from your address book can help in different fields like. Even the appearance of Thunderbird to suit your tastes can change. 

Garbage out ... 
Mozilla Thunderbird's popular junk mail filter feature one step further in developing. Each time you receive an e-mail passes through Thunderbird's junk mail filters. Koyuşu every mark spam, Thunderbird "learns" and improves its filtering time. So you can just read the mail works. Thunderbird mail using the service provider's spam filters to your inbox free from the garbage. 

Open Source, More Secure 
At the heart of Thunderbird, spread all over the world thousands of passionate, experienced developers and security experts conducted by the open source development process lies. Our openness and active community of experts, our news, our products are more secure and updated quickly while ensuring, on the one hand the general security which will increase and by third parties, provided the best security scanning and evaluation tools to benefit from enabling us to take.








Boyut:  21,50 MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.