iTunes 12.7.4.76 - Katılımsız Program






iTunes, sahip olduğunuz müzik, film ve TV programlarını düzenli hale getirmenin ve onların keyfini çıkarmanın en iyi yolu. Ve de istediğiniz diğerlerini satın almanın. iTunes’un sunduğu bu büyük eğlenceyi hem Mac’inizde hem de PC’nizde yaşayabilirsiniz.


45 milyondan fazla şarkıyı reklamsız dinleyin. Veya albümleri ve parçaları indirip çevrimdışı dinleyin. Kişisel iTunes arşivinizdeki tüm müzikler, nereden gelmiş olurlarsa olsunlar Apple Music kataloğundaki yerlerini alırlar. Üç aylık ücretsiz deneme üyeliğinizi hiçbir taahhüt vermeden hemen şimdi başlatın. Dilediğiniz anda iptal de edebilirsiniz.

.000’in üzerinde filme ev sahipliği yapan iTunes’da izleyecek harika bir şeyler her zaman var.1 Ve şimdi Apple TV 4K ile, en sevdiğiniz içeriklerin büyük bir kısmı 4K HDR kalitesinde sunuluyor. Görmek için sabırsızlandığınız en popüler filmleri, istediğiniz zaman istediğiniz yerde izlemeye hazır olun. Oynatmak için dokunun veya Wi‑Fi bağlantısı olmayan yerlerde izlemek için bir kopyasını indirin.



:.. English....:


iTunes is the best way to organize and enjoy the music, movies, and TV shows you already have — and shop for the ones you want. Enjoy all the entertainment iTunes has to offer on your Mac and PC.

Stream over 45 million songs, ad-free. Or download albums and tracks to listen to offline. All the music in your personal iTunes library — no matter where it came from — lives right alongside the Apple Music catalog. Start your free three-month trial with no commitment, and cancel anytime.

With over 100,000 movies and TV shows to choose from, there’s always something great to watch on iTunes.1 And if you watch on Apple TV 4K, you’ll be able to enjoy a tremendous selection of your favorite content in 4K HDR. So get ready to enjoy episodes of your favorite TV shows or hit movies you’ve been waiting to see — anytime, anywhere. Just tap to play, or even download if you’re going somewhere you won’t have Wi-Fi.







Boyut:  MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.