UK Truck Simulator - Katılımsız Oyun






UK Truck Simulator ile yollara koyulun! Otoyolları ve ana nakliyat rotalarını kullanarak İngiltere'nin en büyük 18 şehrini gezeceksiniz.


Gezebileceğiniz şehirler arasında şunlar yer alıyor: Londra, Manchester, Liverpool, Aberdeen, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Carlisle, Sheffield, Grimsby, Birmingham, Swansea, Cambridge, Felixstowe, Dover, Southampton, Plymouth ve Cardiff.

Bir UK ağır yük nakliyecisi olarak İngiltere'nin tüm büyük şehirlerini ziyaret edeceksiniz. Teslimatları zamanında yapmaya özen gösterecek, kamyonunuzun tamiratını aksatmayacak yakıt tüketimine dikkat edeceksiniz. İşinizi kuracak ve verimli ve karlı biçimde yürütmek için kamyonunuzu geliştireceksiniz.

:.. English....:

Hit the road in UK Truck Simulator! Start the ignition and set off for the motorway...

Drive across a realistic depiction of England, Wales, and Scotland, visit their beautiful cities, choose from over sixty kinds of cargo, and deliver them on time! Grow your truck fleet and hire the most experienced drivers to build up your business!

Developed by the makers of best-selling simulations in the 18 Wheels of Steel series and authors of Euro Truck Simulator.










Boyut: 358 MB
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama: Avast Av. / Durum Temiz
Platform:Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
Not:Kurulum Tamamlandı Bilgi Balonunu Görene Kadar Bekleyiniz.